woensdag 23 augustus 2017 | week 34

Headlines

Medewerkers zwembad De Windas verdienen een veer

Lansingerland - Met een zeer alerte reactie en de juiste aanpak voorkwam het team van zwembad De Windas dat het einde van het seizoen landelijke bekendheid zou krijgen waar niemand op zit te wachten.

Lees meer

Jeugdfestival Berkel straalt plezier uit tijdens 54e editie

Jeugdfestival Berkel straalt plezier uit tijdens 54e editie Berkel en Rodenrijs – De 54e editie van het Jeugdfestival in Berkel en Rodenrijs is goed verlopen. Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 augustus werden kinderen aan de rand van de Edelstenenbuurt in Berkel Noord vermaakt. Wel had het evenement wat last van de weersomstandigheden. Sjoerd Keizer De week begon …

Lees meer

Jeugdspeelweek: last van de regen maar groot succes

Bleiswijk - De Jeugdspeelweek in Bleiswijk is regenachtig, maar goed verlopen. Ondanks dat sommige activiteiten deels of helemaal afgeblazen moesten worden, is de organisatie tevreden over het verloop van het evenement. Wel zijn er zorgen voor het volgend jaar. De subsidie loopt terug en het bestuur zal nóg creatiever moeten worden.

Lees meer

Wijziging dienstregeling RET

Lansingerland/regio - Dit jaar gaat, eerder dan gewoonlijk, vanaf maandag 21 augustus de nieuwe dienstregeling van de RET in. De Rotterdamse vervoerder doet dit als voorbereiding op de metro-exploitatie van de Hoekse Lijn die vanaf februari 2018 gaat rijden. De dienstregeling geldt tot en met zaterdag 8 december volgend jaar.

Lees meer