maandag 20 augustus 2018 | week 34
Laatste Nieuws

Headlines

Bijzondere expositie Astrid van Belle bij Rotta

Bergschenhoek - Kunstenares Astrid van Belle timmert de laatste jaren flink aan de weg, zo blijkt uit een lange lijst van exposities in binnen- en buitenland. In Frankrijk, Engeland, en Neerland was haar werk al vele keren te bewonderen. Haar werk is nu ook te bewonderen in het Trefpunt Rotta.

Lees meer

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Bleiswijk - Het was zowel maandag als dinsdag dolle pret tijdens de bij Pecto’s georganiseerde Megafun Dagen. Twee dagen van sport en spel en dat helemaal begeleid door de vrijwilligers van Pecto’s.

Lees meer

Band of Brothers en Peter Faber met ‘Music From WWII’

Bleiswijk - De bekende formatie Band of Brothers en acteur Peter Faber openen op 15 september het nieuwe seizoen in Theater 't Web in Bleiswijk. Dat doen ze met de muziek- en vertelvoorstelling 'Music From WWII'. De voorstelling is geschikt voor een breed publiek. Voor oudere bezoekers is het een avond vol herinneringen. En voor jonge bezoekers is het een kennismaking met de geschiedenis van ons land én van de oorsprong van de hedendaagse muziek.

Lees meer

Zomer Estafette Welzijn Lansingerland

Lansingerland - Woensdag 29 augustus organiseert Welzijn Lansingerland de Zomer Estafette op de fiets. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 24 augustus aanmelden.

Lees meer