vrijdag 20 oktober 2017 | week 42

Headlines

Netwerk drugsproductie ontmanteld

Lansingerland/regio - In het garagebedrijf in Bleiswijk stonden daadwerkelijk vierwielers voor onderhoud en in de kassencomplexen in Bergschenhoek groeiden komkommers. In werkelijkheid bleken het dekmantels voor drugslabs. Vier Haagse broers (55, 52, 45 en 41 jaar), de ex-vriendin (48) en zoon (26-jarige Rotterdammer) van een van hen, zijn vrijdag 6 oktober samen met nog twee verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel en -productie binnen een criminele organisatie en van witwassen.

Lees meer

Aanhouding na achtervolging

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft op 12 oktober drie aanhoudingen verricht in verband met een woninginbraak aan de Klapwijkse Zoom. Oplettende buurtbewoners die de situatie niet vertrouwden, belden de politie. Diverse eenheden waren korte tijd later op de opgegeven locatie. Agenten zagen drie mannen de woning uitkomen waarvan er twee onmiddellijk weer naar binnen renden en even later …

Lees meer

Bestelauto gestolen

Berkel en Rodenrijs – Vanaf de Rivierenstraat is tussen dinsdag 10 en woensdagmiddag 11 oktober een bestelauto gestolen. De eigenaar van de witte Mercedes Sprinter ontdekte de diefstal toen hij zijn voertuig de ochtend van 11 oktober wilde gaan gebruiken.

Lees meer

Inbraak in woonhuis

Bleiswijk – Inbrekers hebben op 9 oktober ingebroken in een woning aan de Gruttostraat. De daders zijn de woning binnen gegaan via de achterzijde en hebben daarna alle kamers doorzocht. Het is niet bekend of er zaken worden vermist.

Lees meer